[rev_slider sliderfull]

TeppeRent® behandler hvert teppe eller møbel individuelt. Den rensemetoden som gir best resultat vil alltid bli foretrukket. Alle våre rensemetodene er skånsomme, effektive, miljø- og allergiforebyggende. Vi har spesialisert oss på håndknyttede tepper.

UTLEIE AV RENSEMASKIN

Rens selv
Du sparer fort mange tusen kroner på å rense selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til oss. Du bør imidlertid ha mer enn 2 tepper eller en stol hvis du skal spare penger på å gjøre jobben selv. Du får med samme rensemidlene som vi benytter, og det følger med rensebeskrivelse i bilder. Alle klarer å rense selv!

Ønsker du at TeppeRent skal ta ansvar for hele jobben, finner du våre priser her.

Det er stor forskjell på rensemaskiner og rensevæske/kjemi. Maksinen bør varme opp rensevæsken, (mye mere effektivt med varm rensevæske + kortere tørketid) og den bør ha kraftig sug. (kortere tørketid, unngår krymping og fargeutglidning m.m) Rensevæsken er såpefri som betyr at du slipper å skylle/rense med rent vann.

Det koster det samme å leie en helg som èn ukedag. Da kan du hente mellom kl. 11 og 13 lørdag med innlevering mandag. I ukedagene kan rensemaskinen hentes mellom kl. 13 og 16, eller etter avtale.

Pris: 500.- pr.døgn/helg pluss rensemiddel 150.- pr. 10 liter. (10 liter holder til en sofagruppe eller 25-50 kvm tepper)

NB! Reservèr maskin om du vil leie en helg.

Du kan laste ned veiledning til hvordan du bruker maskinen her eller klikk på bildet under her.